top of page

PE HOUSE - SIMON PRIZE

PE HOUSE - SIMON PRIZE

28/2/23, 22:00

Participación en el SIMON Prize edición 2022.

The layout and the volumes had the following objectives: to preserve of all the pre-existing trees, to adapt naturally to the terrain and to enhance the views of the mountains and the natural reserve. We seek to fit into the context within materials that adapt and age will with time, creating a balance between the project and the natural environment.
The main cabin stands on a monumental pedestal stone that captures the unevenness of the ground. To access, you descend to the ground floor to get to the main entrance and the social areas that connect to the garden and the common outdoor spaces. The upper story, contains private areas such as four double-height rooms and a mezzanine.

bottom of page